Min ferie

Gode råd til din ferie

Vi har samlet en række gode råd til din ferie og hvordan du undgår skader, uanset hvor og hvordan feriedagene skal tilbringes. Bliv også inspireret af vores artikler, der tager udgangspunkt i typiske udfordringer, som kan opstå før, under og efter en ferie.

6 stærke tips inden du rejser på ferie

At rejse er at leve, men dagene lige før rejsen kan være stressende. Derfor har vi samlet et par gode tips til, hvordan du bliver klar til både ferien og rejsen derhen.

Gode råd til billeje i udlandet

En lejebil kan give flere oplevelser og spare en del tid på ferien, men selve udlejningen er en jungle. Her får du vores 8 bedste tips til billeje i udlandet.

Sådan undgår du at blive syg på ferien

Det er fantastisk at rejse og opleve, men oplevelsen kan blive en anden, hvis man pludselig går hen og bliver syg på destinationen. Her får du vores 7 bedste tips til, hvordan du undgår at blive syg på ferien.

Når bagagen ikke kommer frem...

Nogle gange går ferien ikke helt som planlagt, når bagagen ikke dukker op på feriestedet eller ved hjemkomst. Få vores bedste råd til, hvordan du håndterer situationen.

Ferie i Danmark under pandemien

Selvom verden omkring os langsomt åbner, er mange danskere fortsat usikre på udenlandsrejser. Hvis du hellere vil blive i Danmark, er der gode nyheder: Din rejseforsikring gælder nemlig også inden for landets grænser. Læs mere her.

Sådan får du en sikker rejse

Man kan ikke forudse alt, der kan ske under ferien og fx naturkatastrofer, optøjer og andet kan pludselig vende ferien på hovedet. Her får du vores 7 bedste tips til en sikker rejse.

Kør-selv-ferie

Få den ultimative tjekliste til din næste kør-selv-ferie og få styr på alt det praktiske, inden du sætter dig bag rettet med bagagerummet fyldt af kufferter og forventningens glæde.

Er du klar til skiferien?

Hver femte skiskade kræver hjemtransport - og det dækker det blå kort ikke. Bliv klogere på, hvordan du får en sikker skiferie og undgår, at en brækket arm kommer til at koste dig.

Hvis du misser din flyafgang

Fire ud af fem ved ikke, hvordan rejseforsikringen dækker ved misset flyafgang. Se hvordan du er dækket og hvad du selv kan gøre for at undgå forsinkelser her.

Skal du på ferie i udlandet under pandemien?

Så er du godt dækket ind! Vi har nemlig tilpasset vores rejseforsikring, så du er sikret på ferier i udlandet trods covid-19. Læs mere om, hvordan rejseforsikringen dækker i udlandet.

Klar til ferie?

Få vores eksperters bedste råd med på vejen, og slip for ubehagelige overraskelser under og efter din ferie.