Hop til indhold

MIN FERIE - GODE RÅD

Vi har samlet en række gode råd til din ferie og hvordan du undgår skader, uanset hvor og hvordan feriedagene skal tilbringes. Bliv også inspireret af vores artikler, der tager udgangspunkt i typiske udfordringer, som kan opstå før, under og efter en ferie.

Hvordan dækker det blå sygesikringskort?

Mange danskere har ikke styr på, hvordan det blå kort dækker. Og er du en af de mere end 300.000 danskere, hvis kort udløb i 2022 - så bør du huske at bestille et nyt.

Hvem har ansvaret, hvis din bagage er forsinket?

Er det rejseforsikringen, flyselskabet eller dig selv? 6 ud af 10 ved ikke, hvem der egentlig står med ansvaret, hvis din bagage ikke ankommet som forventet. Se hvem du skal kontakte her.

8 gode råd inden du rejser på ferie

Det er spændende at rejse og opleve, men det er også rart at vide, hvordan man bedst gør sig klar til ferien, og hvad man skal gøre, hvis ikke alt går som planlagt. Få vores bedste råd til ferien her.

Sådan får du en sikker rejse

Det er fantastisk at rejse og opleve, men man kan ikke forudse alt, der kan ske på ferien. Sygdom, naturkatastrofer, optøjer mv. kan pludselig vende ferien på hovedet. Få 10 gode råd, så du kan føle dig tryg på ferien.

Skal du rejse ud på en længere rejse?

Heldige asen! Få vores rejselivseksperters råd til din lange rejse, så du kan få en endnu bedre tur ud i verden.

Sådan bliver du klar til bilferien

Få den ultimative tjekliste til din næste kør-selv-ferie og få styr på alt det praktiske, inden du sætter dig bag rettet med bagagerummet fyldt af kufferter og forventningens glæde.

Sådan dækker rejseforsikringen, når du lejer bil i udlandet

En lejebil kan give flere oplevelser og spare tid på ferien, men selve udlejningen er en jungle. De færreste danskere er klar over, hvordan de egentlig er dækket, når de lejer en bil i udlandet. Få et overblik her.

Hvad gør du, hvis du misser din flyafgang?

Fire ud af fem ved ikke, hvordan rejseforsikringen dækker ved misset flyafgang. Se hvordan du er dækket og hvad du selv kan gøre for at undgå forsinkelser her.

SE FLERE GODE RÅD HER