MIT HJEM - GODE RÅD

Dit hjem er der du tilbringer det meste af din tid. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på det. Her får du vores bedste råd til, hvordan du undgår skader på dit hjem, dine ting og dit sommerhus, men også stærke råd til salg, køb og flytning.

Gode råd til dig, der skal købe hus

Det er mange ting at overveje, når man skal købe hus. Hvilket hus skal du vælge? Hvad har du råd til? Hvad skal du være obs på? Vi giver dig overblikket og vores bedste råd her.

10 gode råd til dit hussalg

Når du vil sælge dit hus, kan det virke som en stor opgave. Derfor har vi samlet de 10 bedste råd til dit hussalg her. Så bliver du hurtigt klar til dit næste hjem.

De bedste tips til din flytning

Selv en kort geografisk flytning kan virke uoverskuelig. Derfor har vi samlet vores bedste råd til, hvordan du forbereder og udfører en smidig flytning.

Få vores råd til at blive en bedre nabo

Der kan være mange fordele ved et godt naboskab - både socialt og hvis du har brug for hjælp. Få vores bedste råd til, hvordan du bliver den bedst mulige nabo.

Følg strømmen - tjek dit el

Hver tiende boligejer oplever skader på husets elinstallationer. Se her, hvorfor det er en god idé at følge strømmen og tjekke dit el.

Undgå uheld i badeværelset

Badeværelset er et af de dyreste rum i boligen. Derfor er det vigtigt, at det holder vand. Her er fire ting du skal være ekstra opmærksom på.