Mit hjem

Gode råd til dit hjem

Dit hjem er der du tilbringer det meste af din tid. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på det. Her får du vores bedste råd til, hvordan du undgår skader på dit hjem, dine ting og dit sommerhus, men også stærke råd til salg, køb og flytning.

10 gode råd til dit hussalg

Når du vil sælge dit hus, kan det virke som en stor opgave. Derfor har vi samlet de 10 bedste råd til dit hussalg her. Så bliver du hurtigt klar til dit næste hjem.

12 gode råd til når du køber hus

Det kan virke som en stor mundfuld at købe et hus. Hvilket hus skal du vælge? Hvad har du råd til? Hvad skal du være obs på? Derfor har vi samlet en række gode tips til dig her.

11 gode råd til når du køber lejlighed

Selv om man måske kun ser en lejlighed 1-3 gange inden man køber den, så virker det som en stor ting at købe sin drømmebolig. Derfor har vi samlet en række gode råd, der giver dig kontrol over lejlighedskøbet.

De bedste tips til din flytning

Selv en kort geografisk flytning kan virke uoverskuelig. Derfor har vi samlet vores bedste tips til, hvordan du forbereder og udfører en smidig flytning.

7 tips til et vinterklart hjem

Snart kommer vinteren med kulde, vind og regn, og det er vigtigt at gøre dit hjem klar til det. Her får du 7 gode råd, der hjælper dig med at komme godt igennem vinteren.

Rørskaderne indtager Danmark

Rørskaden er en af boligejernes største hovedpiner, og op mod 20% rammes af skader på hjemmets rør og VVS-installationer. Se fire råd til at forebygge dem.

5 gode råd til at forebygge vandskader

Efteråret er ofte den sæson i Danmark hvor det regner mest. Det betyder at de store regnmængder, kan forårsage skader på dit hus. Læs om forebyggende råd og hvad du gør når skaden er sket.

Følg strømmen - tjek dit el

Hver tiende boligejer oplever skader på husets elinstallationer. Se hvorfor det er en god idé at følge strømmen og tjekke dit el.

Forebyg stormskader på dit hus

Fremtidens vejr bliver vildere og vildere på grund af klimaforandringerne. Det er derfor en god ide at forebygge skader som kraftig storm kan forårsage. Hos Gjensidige guider vi dig og giver dig gode råd til, hvordan du kan forebygge stormskader på dit hus.

Holder boligen dig vågen?

Hvad enten du er sælger eller køber, er en ejerskifteforsikring derfor den oplagte kur mod søvnløshed. Se hvorfor her.

Det gode naboskab

Hver anden dansker ønsker sig mere og bedre naboskab på vejen eller i opgangen. Gør du også?

Har boligen nogle år på bagen?

Særligt ældre huse døjer med løsninger, der kan få skaderne til at komme snigende. Se to ting, du skal være særligt opmærksom på.