Mit køretøj

Gode råd til dit køretøj

Ny bil? Drøm bare løs. Vi gør det nemt for dig at undgå skader på dit køretøj med vores bedste tips til køb og salg, vedligeholdelse og sikkerhed.

Sådan undgår du parkeringsskader

Se hvordan du beskytter dig bedst mod ærgerlige parkeringsskader. Bliver din bil ramt af en skade, mens du holder parkeret, er du langt fra alene

6 ting du altid bør have i bilen

Det er godt at være forberedt, så du slipper for kedelige overraskelser på vejen. Se hvilke 6 ting, som altid er gode at have i bilen, så du kan køre afsted med ro i maven.

Hver tiende fravælger vinterdæk

Om vinteren er vinterdæk afgørende for at undgå ulykker i trafikken. Alligevel vælger hver tiende danske bilist ikke at montere vinterdæk i vinterhalvåret, selvom det betyder dårligere trafiksikkerhed

Undgå påkørsel af dyr 

Højsæsonen for dyrepåkørsler er startet og over 2000 dyr har allerede mistet livet. Med simple råd og indsatser kan du undgå sammenstød med vilde dyr i trafikken.

Danskerne løber fra parkeringsskaderne

Alt for mange oplever at få parkeringsskader uden nogen tager ansvaret for at have lavet dem. Hos Gjensidige bliver der anmeldt flere end 8.000 p-skader om året, hvilket gør det til den mest hyppige bilskade.

Sådan kører du efter forholdene

Uanset om solen skinner eller stormen bulrer, skal du huske at køre efter forholdene, når du sætter dig bag rettet. Se de gode råd her.

Sådan undgår du højresvingsulykker

For mange cyklister er højresvingende lastbiler noget af det, der gør dem allermest utrygge i trafikken. Få 5 gode råd til at undgå disse højresvingsulykker.

Sådan undgår du højresvingsulykker

For mange cyklister er højresvingende lastbiler noget af det, der gør dem allermest utrygge i trafikken. Få 5 gode råd til at undgå disse højresvingsulykker.

Ny i trafikken

Det er drønkedeligt at få at vide at man skal køre bil, når man kører bil. Men det er faktisk rigtig vigtigt at være fokuseret på køreturen

Undgå indbrud i bilen

Du kan selv gøre meget for at undgå indbrud og tyveri af dine ting. Her er fem tricks mod indbrud i bilen.